Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,6
Komfort
7,7
Lokalizacja obiektu
8,5
Udogodnienia
7,7
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,7
Opinie
    Monika
    gb
    8,8
    16 października 2017
    fantastyczna pomoc ze strony Manolisa
    Sniadania godne pozałowania , prysznic
    architektura hotelu fantastyczna i piękny ogród
    Waldemar
    pl
    8,8
    14 września 2017
    Obiekt położony bardzo blisko morza, śniadania smaczne, manager hotelu bardzo profesionalnie opiekuje się klientami. Gorąco polecam każdemu kto zatrzyma się w Stalos
    Krz
    pl
    10
    9 września 2017
    Dość urozmaicone śniadania oraz oczywiście super-przyjazny właściciel, który jest w bezpośrednim kontakcie z biurem organizującym wycieczki po największych atrakcjach Krety. Hotel jest bardzo czysty, pokoje sprzątane są codziennie :)
    Marcin
    pl
    9,2
    8 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl
    7,9
    3 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    bogdan
    pl
    9,2
    23 czerwca 2017
    Miło, smacznie i niedrogo.
    Miły i przyjazny personel. Śniadania typowo greckie i urozmaicone, bardzo smaczne.
    Jacek
    pl
    9,6
    17 czerwca 2017
    Dla szukających ciszy i spokoju .
    Bardzo dobra lokalizacja , czysto , basen , dobre sniadania , klimatyzacja , polecam .
    Michał
    pl
    9,2
    5 czerwca 2017
    Bardzo dobry hotel za niewielką cenę!
    Dość głośna ulica w pobliżu.
    Czystość, życzliwość personelu, smaczne śniadania.
    Barbara
    pl
    10
    28 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kamil
    pl
    10
    27 maja 2017
    Zadowoleni z pobytu turyści
    Hotel urokliwy, stosunek jakość/cena na korzyść jakości. Na plaże tylko wystarczy przeskoczyć na druga stronę ulicy i przeforsować jedną restauracje lub hotel :) Śniadania pyszne, ale mało rarytasów dla mięsożerców. Dla nas osobiście rewelacja. Do oporu jogurt grecki, feta, trochę mało oliwek jak na Grecję. Personel bardzo miły i pomocny. Najlepsza według nas restauracja to Mythos w Ag. Marina. Polecamy szczególnie Chicken Sauvaki (szaszłyk z kury) oraz przepyszne pizze. Nie zapomnijcie się często smarować bo słońce praży jak wściekłe. Blisko do Elafonisi, Falasarny oraz Balos (obowiązkowe punkty Krety) do 70km. (auto z wiemgdziejade.pl) Pozdrawiamy!
    Łukasz
    pl
    8,3
    15 maja 2017
    Bardzo miły personel, śniadania w formie szwedzkiego bufetu, dobra lokalizacja.
    Kierovnik
    pl
    9,2
    2 listopada 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Normalny
    pl
    8,8
    10 października 2016
    Dobry hotel
    Byłem tu już drugi raz i mogę z czystym sumieniem polecić.Stosunek cena/jakość jest rewelacyjny.Hotel czysty personel na czele z Manolisem uczynny i pomocny gotowy doradzić w każdej sprawie.Śniadania są ok może nie dla mięsożerców :) ,ale każdy sobie coś wybierze.Jakość produktów jest bardzo dobra.Jak można się do czegoś przyczepić to chyba do dość głębokiego basenu typowo nie dla dzieci i starych,małych telewizorów z tylko 2 programami po grecku :) (ale kto tam by glądał telewizje w tak pieknym miejscu) Thank you Manolis! :)
    Filip
    pl
    10
    27 września 2016
    Miłe miejsce, chętnie tam wrócę.
    Pyszne śniadania, bardzo blisko do morza, przemiła obsługa, a do tego czysto i schludnie. Panuje domowa atmosfera.
    Anna K.
    pl
    9,6
    16 września 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Florian
    pl
    8,3
    23 sierpnia 2016
    Było super
    Paweł
    pl
    8,8
    18 sierpnia 2016
    To, że trzeba było w końcu wracać do domu.
    Bardzo dobry stosunek jakość/cena, dobra lokalizacja, ładna piaszczysta plaża nieopodal, przyjemny kameralny basen, smaczne śniadania.
    Monika&Andrzej
    ie
    5,0
    2 sierpnia 2016
    Grecja jest piękna a hotel słaby
    Wyposazenie bez komentarza a materace zostawiają dużo do życzenia.Niepolecam nikomu bo dane na stronie są nieprawdziwe
    Śniadanie codzień to samo i nic specjalnego
    Michał
    pl
    8,8
    5 lipca 2016
    Dobra lokalizacja wypadowa, miły personel, spokojny
    Normalny
    pl
    9,2
    30 maja 2016
    Bardzo dobry stosunek cena/jakość
    Czysto,miły i uczynny personel , hotelowy parking w sam raz na tygodniowy pobyt.Śniadania smaczne dobra jakość produktów plaża piaszczysta z płytkim zejściem do wody wifi działało nawet w knajpce po przeciwnej stronie ulicy :).Dobra baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części wyspy.Bardzo dobry stosunek jakość/cena.Polecam też knajpkę Maria (ok 100m w prawo od hotelu)z rewelacyjnym jedzeniem ( np ślimaki 6,70euro za porcje ,królika lub krewetki po grecku) do każdego zamówienia dostaniemy też gratis od szefostwa pyszny zestaw owoców i buteleczkę raki na trawienie
Ładowanie opinii