Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,5
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
7,6
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,6

Beoordelingen

    Marcus
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    15 mei 2018
    Misschien dat het wat verouderd is maar nogmaals voor de prijs die wij er voor hebben betaald vond ik het meer dan voldoende
    Het is een wat verouderd hotel maar alles is schoon en netjes. Ik vind dat je voor die prijs ook niet iets anders mag verwachten. Personeel is zeer vriendelijk en het ontbijt is meer dan goed in verhouding voor welke prijs je er voor betaalt. Relatief rustig gelegen ( ligt aan het eind van een lange straat met hotels en appartementen). Heeft eigen parkeergelegenheid iets verder op. ong. 100 meter.
    A
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    1 september 2017

    Prima hotel, niet duur, goede ligging, alles binnen bereik zwembad, zee, eten, en Chania met de auto

    Drukkere weg maar in het hotel geen last van
    Prima hotell, goedkoop , de voorkant ligt wel aan drukkere weg maar merk je weinig van, toch fijn om in voortuin te ontbijten. Het zwembad ligt heerlijk aan de achterkant en is geheel omringd door oleander enzo, hele dag in de zon, lekker zembad, rustig, Overal restaurants en straat oversteken en dan ben je aan zee, mooi zandstrand, sommige bedden gratis, mooi gegeten aan het strand, golven maar ook een dag mocht je niet ver de zee in vanwege rode vlag en bewaking. Hotel is qua sfeer beetje oudbollig veel Griekse tierelantijn maar ook een fitness rumte beneden waar we wel dankbaar gebruik van gemaakt hebben.
    A
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    23 augustus 2017

    Prima verblijf in de buurt van Chania waar je wel met auto of ander vervoer naar ote moet,

    De weg langs het hotel was drukker met verkeer dan ik had verwacht, je kon ontbijten in de voortuin en dat was heerlijk ondanks de drukke weg was het toch prima want er is genoeg groen dus je ziet de straat niet en het went ook wel weer het geluid. Het zwembad ligt achter het hotel en is geheel omheind door groen dus heel fijn.
    Rustig hotel en fijn zwembad met genoeg ligbedden, hele dag zon ook eind vd dag heerlijk in de zon. Er is een fitness waar we een paar keer hebben gesport, niet veel apparaten maar goed genoeg.
    Jan
    gr

    Beoordelingsscore

    6,7
    23 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Niels
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    8 augustus 2017

    Perfect verblijf

    Alles OK
    Kort bij de luchthaven. Goed zwembad Airconditioning OK
    sandra
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    20 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    lv

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jakub
    pl

    Beoordelingsscore

    10
    15 oktober 2017

    Everything good :)

    us

    Beoordelingsscore

    10
    11 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Robert
    gb

    Beoordelingsscore

    5,8
    17 september 2017

    I would not stay in that hotel again.

    They told me that because I had a good deal they had to give me a different room for the second night. When I booked the hotel through you I did not see that this was a condition. If it had been I would not have booked it. That second room was certainly inferior, no view, except the wall of another house. The pressure of water in the shower was inadequate. The toilet seat was not fixed properly, moving from side to side. The towel rail was partially hanging off the wall.
    Good breakfast, plenty of choices
    gr

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Elizabeth
    ie

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 september 2017

    Lovely place and very nice staff

    Nothing
    Did not use pool
    Laura Mac
    ro

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 september 2017

    Great vacation

    The furniture was pretty old.
    Great location, very close to Chania Town, nice pool, very good breakfast, the staff was friendly.
    bugyiera
    hu

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 september 2017
    There was no mosquito net in the room, but it would be a small cost. So, therefore we could not sleep with open door.
    Very nice stuff. Retro and very cozy milieu. Location. Excellent parking place. Cleanness. Breakfast was good enough.
    Ad
    es

    Beoordelingsscore

    7,1
    1 september 2017

    Right choice for one night

    Small but nice pool at the back. Room with balcony and A/C. Free and private parking area. Practical and good price in the area.
    PMPeter
    it

    Beoordelingsscore

    4,2
    30 augustus 2017
    We didn't have a lot of expectation given the low price. But what we have experienced is way below anything we could have expected: in three days they were not able to fix the air conditioning so we had to to sleep in four in the only room with air conditioning working. The bathroom reminded me East Germany before the unification, the electrical system must be at least 20 years old. Breakfast was definitely the worst I have ever witnessed in Greece in the last twenty years.
    it

    Beoordelingsscore

    5,0
    28 augustus 2017
    Outdated
    Personnel
    Suvi
    fi

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 augustus 2017

    Good value for the money

    Pool area, location, stuff. Breakfast and room was ok.
    Tomas
    sk

    Beoordelingsscore

    10
    22 augustus 2017
    Very nice and friendly atmosphere. Good location also as starting point to trips to Elafonisy and Balos. Close to the beach approx 50m.
    Simona
    lt

    Beoordelingsscore

    10
    22 augustus 2017

    Lovely place to stay

    very cozy and nice hotel with good breakfast and friendly staff
Beoordelingen worden geladen